A LAKI-KONYHA KFT. PÁLYAKEZDŐ FIATALOK FOGLALKOZTATÁSÁT ELŐSEGÍTŐ PROGRAMJA

Nyomtatás

Kedvezményezett neve: Laki-Konyha Közétkeztetési, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: „Gyakornoki program pályakezdők támogatására Laki-Konyha Kft. pályakezdő fiatalok foglalkoztatását elősegítő programja”

A beszámoló sorszáma: GINOP-5.2.4-16

A szerződött támogatás összege: 2.962.752 Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának bemutatása: A Laki-Konyha Kft. 2008 évben alakult, azóta folyamatosan működik. Fő tevékenységi köre az egyéb vendéglátás, éttermi, mozgó vendéglátás, rendezvényi étkeztetés. Az alkalmazotti létszám 11 fő, az árbevétel és az eredmény évről-évre növekvő tendenciát mutat. Tevékenységünk székhelye Lakitelek. Vendéglátóipari egységünk hideg-melegkonyhás ételek készítésével, és a település intézményeinek közétkeztetésének biztosításával foglalkozik. A megnövekedett vendégforgalom miatt, egy gyakornok felvételét terveztük jelen pályázat keretében. A pályázat segítségével továbbra is színvonalasan tudjuk végezni tevékenységünket ill. növelni tudjuk vendégeink számát és elégedettségét. Az Ifjúsági Garancia rendszerben regisztrált fiatalt alkalmaztunk a kilenc hónap megvalósítási, és a négy és fél hónap tovább foglalkoztatási időszak alatt. A gyakornok foglalkoztatására heti 40 órában, napi 8 órás munkaviszony keretében került sor.

A gyakornok munkaköri feladata: konyhai előkészítés, főzés, tálalás, takarítás

A gyakornok szakmai felkészülését segítették a pályázat keretében beszerzett eszközök.

Beszerzésre került: egy darab GNT 1 kapacitású vízfürdős melegen tartó pult, 1db Liebherr 513 literes mélyhűtő szekrény

A beszerzésre került eszközök, a korszerű szakmai ismeretek megszerzését, és ezáltal a versenyképes munkaerővé válást biztosították. A gyakornok tovább foglalkoztatásra került a kötelez foglalkoztatási időn túl.

A projekt tervezett befejezés dátuma: 2018.06.01.

A projekt tényleges befejezése: 2018.06.01.

A  projekt azonosítószáma: GINOP-5.2.4-16-2016-00284